Causa bliver en del af Hvidovre Volleyball´s Elite Herrer  2010-09-29

Igen i år sætter vi tidligt ind med en screening af spillerne i truppen, for at finde den enkelte spillers problemer, og sørge for at rette hans krop op i form af behandling og forebyggende øvelser. I volleyball er der nogle bestemte mønstre der går igen hos spillerne. Ryg problemer, springerknæ og skuldersmerter er meget hyppige. Vi kan tydeligt se hvilke bevægemønstre spillerne bruger, og hvorfor de får de samme skader alle sammen. Derfor sætter vi ind og modarbejder de ensidige bevægemønstre og minimerer herved skaderne markant. Nogle har brug for behandling, andre lidt styrke, og de fleste har brug for smidighed i nogle bestemte regioner af kroppen.

Vi ser dagligt på klinikken skader fra alverdens idrætsformer, volleyball, cykling, gymnastik, spinning, løb, triathlon, svømning, mountainbike. Når vi er tilknyttet en bestemt klub eller forening, laver vi altid en holdscreening og kigger på de generelle ting der er ens for udøverne, men tager også fat i den enkelte og forebygger.

Hvis du/I som foreninger er interesseret i et samarbejde, så er der muligheder for at vi møder op lokalt hos jer, og i kan komme til behandling på klinikken, der ligger 5 minutter fra nørreport, skriv eller ring for at høre nærmere om en behandlingsaftale.

Vi glæder os til at høre fra jer

Kim og Jesper

Causa 

 
tilbage