Hvorfor Causa?

Formålet med Causa er at behandle vores patienter hurtigt og effektivt med høj faglighed, professionalisme og engagement. Vi er dedikerede til vores fag og søger altid mere og nyere viden, som i sidste ende resulterer i en effektiv og kompetent behandling. 

Formålet med klinikkens behandlingstilgang, er at fokusere på årsag og sammenhænge til kroppens skavanker, og ikke blot fokusere på kroppens symptomer. Årsag og symptom sidder meget sjældent det samme sted i kroppen.

Selvom du gennem længere tid har lært at leve med dine symptomer, og har fået at vide fra flere sider, at der ikke er noget at gøre, så må du ikke give op.

Vores erfaring fortæller os, at symptomer og årsag sjældent ligger det samme sted, så selvom du har ondt i knæet, ligger årsagen til dette ikke i knæet. Din krop har nu nået det punkt, hvor den ikke længere kan kompensere og reagerer derfor med smerte.

Det er derfor essentielt for os hele tiden at dygtiggøre os inden for osteopati samt forsøge at oplyse om osteopatiens muligheder og begrænsninger.

Vores mål er at få et tværfagligt samarbejde med både læger, fysioterapeuter, diætister, tandlæger og psykologer for at opnå de bedste behandlingsbetingelser for patienten.